4 db csirkecomb, 10 dkg amerikai mogyoró, 10 dkg kókuszreszelék, 2 dl tej, citromlé, szójamártás, méz, 5 evőkanál barbecue-mártás, curry, étkezési keményítő.
A tejet felforraljuk és a kókuszreszelékre öntjük. 1 órát állni hagyjuk. Átszűrjük és kinyomkosjuk a tejet. Az így kapott kókusztejbe belekeverjük az apróra vágott amerikai mogyorót és a többi ízesítőt. A páclébe belehelyezzük a kettévágott csirkecombokat. Lefedve, egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Amikor kivesszük a pácból, rácsra helyezzük, alá tepsit rakunk, hogy a lé arra csurogjon. A combokat forró sütőbe toljuk, és készre sütjük, közben a páccal gyakran kenegetjük.Friss salátával, krumplival tálaljuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.