A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Hamis gulyás

A világ legjobb ételei

2021. szeptember 11. - Házi praktikák

      60 dkg krumpli, 6 dkg zsír, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 3 db zöldpaprika, 1 paradicsom, köménymag, pirospaprika, só.

 A zsírt felhevítjük, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát. Folyton keverés mellett megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával, őrölt köménnyel, egy kevés vízzel felengedjük, elkeverjük. Ha zsírjára pirult, hozzáadjuk az apró kockára vágott krumplit és addig pároljuk, amíg üvegesedni kezd, sózzuk  és forró vízzel vagy csont lével    feleresztjük. Amikor a krumpli már félig megfőtt, hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldpaprikát és a felszeletelt paradicsomot. Beletesszük az összezúzott fokhagymát is. Tálalás előtt főzzünk bele csipetkét. (Tausz: A világ legjobb ételei c. könyvből)

hamis_gulyas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr6416685912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása