A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Mexikói tokány

A világ legjobb ételei/retró

2022. február 17. - Házi praktikák

50 dkg sertéscomb, 1 fej vöröshagyma, 2 db pparadicsom, 3 db zöldpaprika. 10 dkg gomba, zöldborsó, petrezselyem, pirospaprika, só, olaj, 2 dl húsleves, kukorica konzerv.

Apróra vágjuk a vöröshagymát, megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, felengedjük húslevessel, és addig forraljuk, amíg zsírjára párolódik. Közben csíkokra vágjuk a húst, sózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, zöldpaprikát és a apróra vágott gombát. Ha az egész megpuhult, belekeverjük a főtt zöldborsót és a vágott petrezselymet.Ízlés szerint fűszerezzük, erős paprikát is tehetünk bele.

mexikoi_tokany10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr817590630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása