A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Bajor rántott hús x

A világ legjobb ételei/retró

2021. augusztus 14. - Házi praktikák

8 szelet rövidkaraj (kicsontozva), 20 dkg főző- vagy füstölt kolbász, só; liszt, tojás, zsemlemorzsa, zsír.

A hússzeleteket jól kiverjük, mindegyikre egy-egy darabka kolbászt fektetünk, és a hússal körbezárjuk, fogpiszkálóval megtűzzük. A húsgöngyölegeket kívülről enyhén megsózzuk, lisztben, felvert to­jásban, morzsában megmártjuk, és bő, forró zsírban ropogós pirosra sütjük.Köretként hagymás krumplit adhatunk hozzá. A 17 ezres receptgyűjteményből.

bajor_tantotthus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr9716659480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása