A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Bazsalikomos keszeg x

A világ legjobb ételei/retró

2021. augusztus 18. - Házi praktikák

4 db keszeg, 2 dl majonéz, só, bors, pirospaprika, liszt, bazsalikom, olaj.

Első lépés a hal megtisztítása. a pikkelyek, belek eltávolítása, majd az alapos mosása. Azután az egyben hagyott hal irdalása. Végig a fejétől a farkáig mindkét oldalán ferdén bevagdossuk. Majd a keszegeket bedörzsöljük sóval, borssal, finomra vágott bazsalikommal, és fél órát állni hagyjuk. Közben elkészítjük a paprikás lisztet.  Egy tálban a lisztet és pirospaprikát összekeverünk, és a halakat megforgatjuk benne, majd a forró olajban pirosra sütjük őket.Tálaláskor burgonyakrokettet, salátát és majonézes mártást kiínálunk hozzá. A 17 ezres receptgyűjteményből.

 bazsalikomos_keszeg100.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr7216663928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása