A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Borjúszelet (cordon bleu)

A világ legjobb ételei

2021. augusztus 21. - Házi praktikák

5 db borjúszelet, 15 dkg sonka, 15 dkg óvári sajt, 2 db tojás, liszt, morzsa, só, zsír.

A hússzeleteket óvatosan kettévágjuk majdnem teljesen, széthajtjuk őket, majd vékonyra kiveregetjük, megsózzuk, borssal megszórjuk. Mindegyik húsra ráterítjük a sajtot, a sonkát és az egészet felgöngyöljük. Fogvájóval keresztben átszűrjük, hogy ne essen szét, majd lisztbe, felvert tojásba és morzsába mártva bundázzuk.

Forró, bő zsírban mindkét oldalát kisütjük. Tálalás előtt a fogvájókat kivesszük, a zsírt leitatjuk, és tálaljuk krumplipürével vagy spagettivel. (Tausz: A világ legjobb ételei c. könyvből)

borjuszelet_cordon_bleu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr2516666324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása