A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Brüsszeli bélszínszelet

A világ legjobb ételei

2021. augusztus 22. - Házi praktikák

      60 dkg bél­szín, 60 dkg kelbimbó, 4 evőka­nál mustár, 1 dl olaj, 4 db zsemle, 6 dkg vaj, bors, só, olaj.

 A három napig mus­tárban és olajban pácolt bélszínt 6 egyforma sze­letre vágjuk. A kés lapjá­val kissé megveregetjük, megsózzuk, és borssal fű­szerezzük. Kevés forró olajban félangolosra süt­jük.

A zsemleszeleteket vajban pirosra pirítjuk. Tálaláskor erre helyezzük a megsütött bélszínszele­teket, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és köretnek főtt, vajban átpirított kel­bimbót tálalunk hozzá. (Tausz: A világ legjobb ételei c. könyvből)brusszeli_belszin.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr5716667030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása