A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Frankfurti rostélyos

A világ legjobb ételei

2021. szeptember 02. - Házi praktikák

      5 db hátszínszelet, 5 pár virsli, 1 fejkelkáposzta, 15 dkg bacon szalonna, 1 fej vöröshagyma, olaj, só, bors, petrezselyem, majoránna.

 A hátszínszeleteket kiverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A kelkáposztát kockára vágjuk és forrásban levő sós vízben megfőzzük. A szalonnát kockára vágjuk és kevés olajon megpi­rítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, rövid ideig együtt pirítjuk, majd a karikára vágott virslit és a már leforrázott kelkáposztát is hozzáad­juk. Sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük. A hússzeleteket kevés olajon hirtelen megsütjük és a kelkáposztás raguval együtt tálaljuk. Köretként sült burgonyát és párolt sárgarépát adha­tunk. (Tausz: A világ legjobb ételei c. könyvből)

frankfurti_rostelyos.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr8716677794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása