A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Görög vörös káposzta (almával)

A világ legjobb ételei

2021. szeptember 07. - Házi praktikák

       1 kg vörös káposzta, 1 db alma, olívaolaj, 1 fej vöröshagyma 1 db zöldpaprika, 2 dl csontlé, 3 dl vörös bor, 20 dg füstölt kolbász vagy virsli.

A vörös káposztát legyaluljuk, az almát meghámozzuk, és nyolc részre vágjuk. Egy nagy serpenyőben megforrósítjuk az olívaolajat, és üvegesre dinszteljük rajta az aprított hagymát. Hozzáadjuk a fölszeletelt vörös káposztát, a zöldpaprikát és az almát. Ráöntjük a csontlevet, kívánság szerint fűszerezzük, majd vörösborban megpároljuk. Kolbász- vagy virsli karikákkal gazdagíthatjuk. (Tausz: A világ legjobb ételei c. könyvből)

gorog_lilakaposzta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr3416682062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása