A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Hagymás rostélyos

Tgy recept

2021. szeptember 10. - Házi praktikák

      60 dkg marharos­télyos, 5 evőkanál mustár, 3 dl olaj, 3 fej vöröshagyma, 5 dkg liszt, őrölt bors, só.

 A rostélyszeleteket gyegén kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, mustárral megkenjük, majd egy edénybe téve annyi olajat öntünk rá, hogy a húst be­fedje, és hűtőszekrénybe tesszük másnapig. Az előkészített húsok széleit bevagdaljuk, és kevés forró olajban mindkét oldalukat megsütjük. A hagymát vékony karikákra vágjuk, kissé megsózzuk, meghintjük liszttel, és forró olajban aranysárgára sütjük. Tálaláskor a ropogós hagy­makarikákat a húsra hal­mozzuk, és sült burgonyával körítjük.(Tausz: A világ legjobb ételei c. könyvből)

hagymas_rostelyos.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr5016685112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása