50 dkg csont nélküli sertéskaraj. 1 fej fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, olívaolaj, só, bors, hegyes erős paprika. pirospaprika, 1 db krumpli, 1 db paradicsom, 3 dl bor.
A szeleteket először pácoljuk olívaolajjal, borssal, zúzott fokhagymával, felaprított erős paprikával, sóval. Fél napig állni hagyjuk. Közben a serpenyőben levő olajat felforrósítjuk, a hús mindkét oldalát megpirítjuk, majd tepsibe áttesszük, aláöntünk egy kevés vörösbort, és körbe rakjuk hagymával, fokhagymával, felszeletelt paradicsommal, paprikával, krumplival és almával. A sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük. Amikor a hús már majdnem puha, megöntözzük a maradék páclével, és a húst készre sütjük. A páclé átadja csípősségét. A húst sültkrumplival, törtkrumplival, rizzsel tálalhatjuk.