60 dkg sertés szűz, őrölt római kömény, koriandermag, 3 gerezd fokhagyma, olívaolaj,1 fej vöröshagyma, fahéj, 20 dkg aszalt barack, sáfrány, 30 dkg rizs, só.
A sertés szüzet egyforma darabokra vágjuk, megfűszerezzük köménnyel, sóval, koriandermaggal és a zúzott fokhagymával, meglocsoljuk olívaolajjal, majd egy órát hűtőben állni hagyjuk. Ezt követően nyársra tűzzük, és megsütjük. A körethez az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk az olívaolajon, hozzáadjuk a fahéjat, a feldarabolt aszalt barackot, megszórjuk sáfránnyal, majd beletesszük a rizst. Kicsit átforrósítjuk, majd felengedjük másfélszeres mennyiségű forró vízzel, és fedő alatt készre pároljuk. Tálaláskor a nyársakat a rizsre helyezzük.