A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Bárányragu (magyar)

A világ legjobb ételei/retró

2021. augusztus 16. - Házi praktikák

50 dkg csontos bárányhús, 1 dl tej, 20 dkg gomba, liszt, só, bors, olaj, 2 dl tejföl, tárkonyecet, petrezselyemzöld.

A megtisztított, kockára vágott bárányhúst két liter vízzel és tejjel leöntjük, sóval, borssal fűszerezve megfőzzük. Közben a gombát az olajban sóval, borssal addig pároljuk, míg saját levét el nem főtte. Ekkor meghintjük a liszttel, és vízzel felengedve a levesbe öntjük, majd együtt forraljuk, tárkonyos ecettel ízesítjük.

Belekeverjük a tejfölt, a tetejére finomra vágott petrezselymet szórunk, és tálaljuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.

baranyragu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr7916662092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása