A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Barna húsleves

A világ legjobb ételei/retró

2021. augusztus 17. - Házi praktikák

50 dkg marhacomb, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 fej vöröshagyma, zeller, 2 liter marhahúsleves, só,  bors,  petrezselyemzöld, tárkony, kapor, babérlevél, 1 fej gomba.

A marhahúsból tenyérnyi szeleteket vágunk, puhára kiverjük. Serpenyőbe olajat öntünk, felforrósítjuk, a hússzeleteket beletesszük, felöntjük vörösborral, és barnára sütjük. Amikor már teljesen megbarnult, ráöntjük a húslevest, megfűszerezzük, hozzáadjuk a felszeletelt erdei gombát, majd tovább főzzük. Közben apróra vágott  leveszöldséget vágunk bele. 

Ha a hús  és  a zöldség  megpuhult,  levesszük a tűzről, leszedjük a zsírt, hagyjuk ülepedni. Ha magyarosan készítjük, berántjuk vagy habarjuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.

barna_leves.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr8816662546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása