A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Betyártarja

A világ legjobb ételei

2021. augusztus 19. - Házi praktikák

      1,5 kg sertéstarja, 50 dkg lecsókolbász, só, bors, zsír, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, saláta, krumpli, 1 db paradicsom, 2 db zöldpaprika, 2 dl húsleves.

A felolvasztott zsírban megpároljuk a felaprított vöröshagymát és a csíkokra vágott tarját. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, a felkockázott paradicsomot, a zúzott fokhagymát. Az egészet addig keverjük, míg a hús levet ereszt, kifehéredik. Felöntjük húslével, és félpuhára pároljuk.

Beleszeleteljük a bőr nélküli lecsókolbászt, sóval, borssal ízesítjük. Utána a húst készre sütjük.

Sült krumplival vagy galuskával tálaljuk. Díszíthetjük zöld salátával is. 

betyartarja.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr1316664910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása