20 dkg spagetti, 40 dkg sertésmáj, 20 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olaj, 1 kis doboz paradicsompüré, 1 dl tejföl, só, őrölt bors, pirospaprika, majoránna.
A spagettit sós vízben puhára főzzük, majd leszűrve, egy kerek tálra terítjük. Amíg a spagetti puhul, az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, a fokhagymával, borssal, pirospaprikával fűszerezve 3-4 percig pároljuk. Ezután a vékony csíkokra vágott májat is belerakjuk, és élénk tűzön megsütjük. Végül belekeverjük a paradicsompürét, és megszórjuk a majoránnával, hozzákeverjük a tejfölt, és megsózva a spagetti közepébe töltjük.