4 db kacsacomb, darált gyömbér, só, 2 db csilipaprika, szójaszósz, étolaj, szezámolaj, 4 gerezd fokhagyma, 1 db zöld citrom, majoránna, 1 fej saláta.
Pácot készítünk zúzott fokhagymából, zöld citromléből, felaprított csilipaprikából, sóból, végül az olajokkal, darált gyömbérrel, és a majorannával összekeverjük.
A megtisztított kacsacombokat belerakjuk a pácba, és egy napra a hűtőbe tesszük. Másnap az egészet egy mély serpenyőbe beletesszük, aláöntünk egy kevés vizet, és fedő alatt kis lángon pirosra sütjük. Gyakran locsolgatjuk zsírral.
A pirosra sütött combokat külön, külön tányérokra tesszük, körérakjuk a sült zöldségel és gyümölcsöt, majd pecsenyelével leöntjük. Salátalevelekkel díszítjük.