4 db csirkecomb, 5 gerezd fokhagyma, 1 db csilipaprika, 40 dkg tészta, parradicsompüré, rozmaring, olívaolaj, 1szál póréhagyma.
A csirkecombot bepácoljuk: a paradicsompürébe keverünk 2 gerezd zúzott fokhagymát, az aprított rozmaringot, a nagyon apróra vágott csilipaprika felét, sót és az olívaolajat, összeturmixoljuk, majd ezzel bekenjük a csirkecombokat. Kiolajozott tepsibe helyezzük őket, és a sütőben készre sütjük.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Amíg a tészta fő, felhevítjük az olajat, beledobjuk a maradék vékonyra szeletelt fokhagymát, a felkarikázott póréhagymát és a maradék csilipaprikát, átforgatjuk. Beledobjuk a tésztát, és azzal is átforgatjuk. Ezzel tálaljuk a sült csirkecombokat.