A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Csilis csirkecomb

A világ legjobb ételei

2021. október 02. - Házi praktikák

      4 db csirkecomb, 5 gerezd fokhagyma, 1 db csilipaprika, 40 dkg tészta, parradicsompüré, rozmaring, olívaolaj, 1szál póréhagyma.

A csirkecombot bepácoljuk: a paradicsompürébe keverünk 2 gerezd zúzott fokhagymát, az aprított rozmaringot, a nagyon apróra vágott csilipaprika felét, sót és az olívaolajat, összeturmixoljuk, majd ezzel bekenjük a csirkecombokat. Kiolajozott tepsibe helyezzük őket, és a sütőben készre sütjük. 

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Amíg a tészta fő, felhevítjük az olajat, beledobjuk a maradék vékonyra szeletelt fokhagymát, a felkarikázott póréhagymát és a maradék csilipaprikát, átforgatjuk. Beledobjuk a tésztát, és azzal is átforgatjuk. Ezzel tálaljuk a sült csirkecombokat.

csilis_csirkecomb15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr7216706666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása