30 dkg sertésszűz, 50 dkg spegetti, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 szál újhagyma, zeller, olívaolaj,szójaszósz, méz, 3 db csilipaprika, 2 dl bor.
A spagettit sós, forró vízben kifőzzük. A húst és a megtisztított zöldségeket felcsíkozzuk. Serpenyőben olívaolajat hevítünk, és néhány perc alatt megpirítjuk rajta a felcsíkozott sertésszüzet. Kiszedjük a serpenyőből, félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a felcsíkozott zöldségeket, hozzáadjuk a szójaszószt és a mézet, beleöntünk 2 kb. ffehérbort. Összeforraljuk, majd beleforgatjuk a sós vízben kifőzött spagettit. Beletesszük a pirított sertésszüzet és a karikára vágott chilit, összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk az apróra vágott, petrezselyemmel.