A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Sertésszűz spagettival

A világ legjobb ételei

2021. október 11. - Házi praktikák

      30 dkg sertésszűz, 50 dkg spegetti, 1 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 szál újhagyma, zeller, olívaolaj,szójaszósz, méz, 3 db csilipaprika, 2 dl bor.

A spagettit sós, forró vízben kifőzzük. A húst és a megtisztított zöldségeket  felcsíkozzuk. Serpenyőben olívaolajat hevítünk, és néhány perc alatt megpirítjuk rajta a felcsíkozott sertésszüzet. Kiszedjük a serpenyőből, félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a felcsíkozott zöldségeket, hozzáadjuk a szójaszószt és a mézet, beleöntünk 2 kb. ffehérbort. Összeforraljuk, majd beleforgatjuk a sós vízben kifőzött spagettit. Beletesszük a pirított sertésszüzet és a karikára vágott chilit, összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk az apróra vágott, petrezselyemmel.

sertesszuz_spegettivel15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr2016716598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása