8 szelet kicsontozott rövidkaraj, 5 dkg vaj, 10 dkg reszelt sajt, tej, mustár, 1 db tojás, 1 gerezd fokhagyma,, só, bors, currypor. olívaolaj.
A kivert hússzeleteket bedörzsöljük a só, a bors, a curry, a zúzott fokhagyma keverékével. Tálba rakjuk, és légmentesen lefedve, néhány órára a hűtőbe tesszük. Ezután a húst az olajban pirosra sütjük, majd egy tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. Közben a visszamaradt zsiradékban összekeverjük a sajtot, a tejet, a tojást, a mustárt, és bekenjük vele a hússzeleteket. A megkent szeleteket a sütőben 15 percig sütjük, ezalatt a hús a mustáros mártást teljesen magába szívja, a pecsenye kellemea ízű lesz. Vegyes párolt zöldséggel tálaljuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.