A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Angol sertésborda

Tgy recept

2021. december 17. - Házi praktikák

8 szelet kicsontozott rövidkaraj, 5 dkg vaj, 10 dkg reszelt sajt, tej, mustár, 1 db tojás, 1 gerezd fokhagyma,, só, bors, currypor. olívaolaj.

A kivert hússzeleteket bedörzsöljük a só, a bors, a curry, a zúzott fokhagyma keverékével. Tálba rakjuk, és légmentesen lefedve, néhány órára a hűtőbe tesszük. Ezután a húst az olajban pirosra sütjük, majd egy tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. Közben a visszamaradt zsiradékban összekeverjük a sajtot, a tejet, a tojást, a mustárt, és bekenjük vele a hússzeleteket. A megkent szeleteket a sütőben 15 percig sütjük, ezalatt a hús a mustáros mártást teljesen magába szívja, a pecsenye kellemea ízű lesz. Vegyes párolt zöldséggel tálaljuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.

 angol_sertesborda.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr7216786534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása