8 szelet marhafelsál, 2 dl sör, 1 db sárgarépa, 1 db petrezselyemgyökér, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 gerezd fokhagyma, só, bors.
A húst megtisztítjuk, jól kiverjük, szalonnával megtűzdeljük, Az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymagerezdet, a megtisztított, karikára vágott zöldséget, és rátesszük a megtisztított, jól kiverjük, szalonnával megtűzdelt hússzeleteket. Az egészet egy kissé megpirítjuk, majd felengedjük a sörrel. Kis lángon puhára pároljuk. Amikor egészen megpuhult, fedő nélkül hagyjuk pirosra lesülni Tálaláskor a húst kivesszük, a mártást tészta szűrőn átnyomjuk, és a pecsenyére öntjük. Köretként friss salátát ajánlhatunk mellé. A hús íze jobb lesz, ha sütés előtt egy-két órát sörben áztatjuk.