A vilag legjobb etelei

A vilag legjobb etelei

Angol sörös pecsenye

Tgy recept

2022. január 20. - Házi praktikák

8 szelet marhafelsál, 2 dl sör, 1 db sárgarépa, 1 db petrezselyemgyökér, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 gerezd fokhagyma, só, bors.

A húst megtisztítjuk, jól kiverjük, szalonnával megtűzdeljük, Az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymagerezdet, a megtisztított, karikára vágott zöldséget, és rátesszük a megtisztított, jól kiverjük, szalonnával megtűzdelt hússzeleteket. Az egészet egy kissé megpirítjuk, majd felengedjük a sörrel. Kis lángon puhára pároljuk. Amikor egészen megpuhult, fedő nélkül hagyjuk pirosra lesülni        Tálaláskor a húst kivesszük, a mártást tészta szűrőn átnyomjuk, és a pecsenyére öntjük. Köretként friss salátát ajánlhatunk mellé. A hús íze jobb lesz, ha sütés előtt egy-két órát sörben áztatjuk.

angol_soros_pecsenye101.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagrecept.blog.hu/api/trackback/id/tr2516819240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása