50 dkg sertéscomb, 10 dkg sonka, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsompaprika, 1 db paradicsom, 1 db vöröshagyma, só, bors, 2 dl olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg parmezán sajt, 1 fej friss saláta.
A sertéscombból 3 cm-es kockákat vágunk, kiverjük és besózzuk. A sonkát, a zöldpaprikát és a paradicsompaprikát és a paradicsomot is hasonló nagyságú szeletekre vágjuk. A vöröshagymát felszeletelés után lapjaira szedjük, megsózzuk. A húst, a zöldséget és a sonkát felváltva tűzzük a nyársra. Az olívaolajat keverjük össze a fűszernövényekkel és a sóval. Tegyük hozzá a zúzott fokhagymát, borsozzuk meg. A nyársakat egyenletesen kenjük meg vele, és egy órát pácoljuk. A rablóhúst sütőrácsra vagy serpenyőbe helyezzük, és forró tűzön, megforgatva készre sütjük. Sütés közben összegyűlt lével locsoljuk meg.
Tálalás előtt szórjuk meg egy kis parmezán sajttal.