4 dl húslé, 2 fej hagyma, 4 db csirkecomb, 40 dkg csirkemell, curry por, 25 dkg rizs, só, zöldségek, egy kevés spenótlevél 20 dkg aszalt szilva és barack
Melegítsük meg az olajat, majd pároljuk puhára benne a hagymát. Adjuk hozzá a csirkét, és pirítsuk meg. Keverjük hozzá a curry port és egy kevés vizet. Az alaposan megmosott rizsre öntsük rá az alaplevet, majd rakjuk bele a felaprított zöldséget. Ha forr, tegyük takarékra, fedjük le, 10 percig tovább főzzük, ezután adjuk hozzá a maradék zöldséget, meg a durvára szeletelt spenótot, az apróra vágott barackot, szilvát, fedjük le, és főzzük addig, míg a rizs felszívja a folyadékot. Keverjük össze, tálaljuk. A 17 ezres receptgyűjteményből.